Geronimo zajednica - volim konje - članovi i simpatizeri

Geronimo zajednica - volim konje - članovi i simpatizeri

Imate pitanje? Super, postavite ga meni ili na forumu i objavit ćemo ga javno pod FAQ.

Želite li pridonjeti boljem radu konjičkog kluba Geronimo?

Ako mislite da je zabavno raditi sa konjima, raditi na ranču ili raditi na Geronimo web stranicama pozivamo vas da to provjerite. Rado ćemo vas uključiti. Postoji više načina da pomognete u razvoju konjičkog kluba Geronimo. Ako vam se samo mota oko konja ili bi ih samo hranili mrkvicama ili slično ... sve može. Jedino se prije hranjenja konja trebate konzultirati sa mnom jer hranjenje grupe konja na otvorenom može biti opasan ivent ukoliko se sve pravilno ne pripremi i ne izvede.

Ako mislite da imate smisla a sigurni ste da imate volje možete sudjelovati kao administrator na ovim stranicama. Naročite ako ste dobri sa stranim jezicima.
Možda mislite da imate fotografskih sposobnosti ? Uvijek nam treba fotograf sa smislom za lijepe detalje. Mi smo uvjereni da je jedna slika kao tisuću riječi. Što ste do sada vjerojatno i shvatili kopajući po ovim stranicama.
Prijavite nam pravopisne i ostale greške.
Prijavite se za radne akcije na Geronimu. Uvek trebamo pomoć za čišćenje pašnjaka od korova, poslove oko sijena, održavanje klupskih prostorija i sl..
Volite biljke ? Prijavite se za rad u Geronimo organskom povrtnjaku. Ako ga nema osnovat ćemo ga samo zbog tebe. Konjskog gnoja starog i zrelog ... u stvari čistog humusa imamo kolko hočeš. Možemo osnovati vrt di got hočeš.
Htjeli ste biti slikar ali vas je tata natjerao na Pravni fakultet ? Još nije kasno. Priključite se Geronimo umjetničkoj koloniji. 
Možda imate auto i smisao za orjentaciju u prirodi sa i bez GPS-a. Prijavite se za logističara koji će biti uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme kod jedno dnevnih ili više dnevnih jahačih i drugih izleta.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok